iHerb shopping på egenhånd

Siden jeg har lyst til å gjøre om på kostholdet mitt pga sykdom, så betyr det at jeg må bytte ut flere vanlige ting som brød og pasta med hvetemelfrie produkter. Jeg skal også kutte ut vanlig sukker og de aller fleste melkeprodukter. Husker godt fra tidligere, da jeg kuttet ut mange matvarer pga en intoleransetest, hvor dyrt mye av de produktene var og fortsatt er. Kjenner jo flere som bruker iHerb og som sier at det er så mye billigere å bestille varer der, det bare tar litt før man får det hjem i posten, eller kan hente det på postkontoret. Så tenkte jo da at det var bedre å handle der, enn i vanlige butikker.

I går bestemte jeg meg for å få bestilt de varene jeg har tenkt på å bestille så lenge. Siden jeg ikke er så teknisk anlagt så har jeg utsatt og utsatt det å faktisk sette meg ned med pc'n. Nettshopping høres så skummelt ut. Tenk om jeg trykker på noe feil, eller at det skjer noe galt underveis..??? 

Siden iHerb er veldig stort, og jeg ikke viste helt hvor jeg skulle begynne så spurte jeg ei god venninne om hjelp. Jeg laget en liste over ting jeg trengte ut fra ulike oppskrifter jeg har funnet som jeg vil prøve, sendte den til venninnen min, og hun sendte meg linker tilbake og forklarte meg hva flere av de forskjellige tingene var. For det var mange ting som skulle brukes i oppskriftene jeg ikke hadde hørt om før. Noen ting var også det samme, men folk kaller det forskjellige ting. Er det noe rart en stakker sliter litt med å henge med i svingene da??? 

Da jeg satte meg ned foran pc'n, var jeg nesten litt redd. Kikket litt rundt og prøvde å finne de tingene jeg skulle ha og få litt oversikt over produkter, vekt og pris, så jeg ikke dummer med ut med overvekt og toll. Da dette var gjort var det bare å sette dette sammen og få bestilt. Det endte med at jeg bestilte tre pakker. Var kjempe fornøyd og stolt av meg selv da jeg var ferdig. 

I dag kom det mail om at pakkene var "shippa", så da er det bare å vente på at de kommer. Håper ikke det tar for lang tid, for jeg gleder meg veldig til pakkene kommer. Og så gleder jeg meg faktisk til neste gang jeg skal bestille derfra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn

Linn

26, Re

Jeg heter Linn og bor i Vivestad sammen med kjæresten min, tre pusekatter og to akvarium med fisk. Her bor vi i et lite fint hus på en bondegård. Jeg er veldig glad i dyr, og tidligere rei jeg to timer i uka på Hof Rideskole. Jeg går hjemme på AAP og har vært hjemmeværende i over to år, pga fibromyalgi og utmattelse. Etter å ha vært gjennom en masse legebesøk, tester og kostholdstips, og mye FRUSTRASJON, fant jeg ut at jeg ville prøve meg på blogg og dele mine erfaringer og kanskje hjelpe andre i samme situasjon. Eller at jeg kan dele livshendelser og fritidssysler som kan inspirere eller skape glede. =) Så da håper jeg du liker bloggen min, og hvis det skulle være noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende meg en mail på linnt10@gmail.com. =)

Kategorier

Arkiv

hits