Min første TEAM WOD =)

I dag virker kroppen litt mer samarbeidsvillig og uthvilt enn i går. Begynner jo selvfølgelig å merke at jeg begynner å bli støl både her og der, men jeg er ikke så sliten i dag som i går, sånn at jeg i dag kan fortelle om gårsdagen.

 

Var trøtt i tryne og seig i kroppen da vekkeklokka ringte og fantes ikke klar for å stå opp. Og hjalp jo egentlig ikke så veldig mye å fortelle meg selv at grunnen til at jeg skulle tidlig opp på en lørdagsmorgen var for å reise og trene. Men det skulle jeg altså. Jeg skulle delta på noe som heter Team WOD på Crossfitsenteret i Horten.

 

Følte meg heldigvis litt bedre da jeg ankom Horten, og var sånn nesten klar for å begynne økta. Heldigvis startet det rolig med litt lav musikk og tøying, før man begynte å løpe og varme ordentlig opp. Vi blei delt inn i lag, to og to, og fikk vite hva vi skulle gjøre. Dagens WOD var en 20 minutters Amrap, og dette var det vi en og en skulle vi gjøre:

5 BURPEES,

løpe 10 meter

5 BOX JUMPS

løpe 10 meter

og så bytte.

 

En 20 minutters Amrap betyr at man på 20 minutter skal gjøre WOD?n så mange ganger man klarer før tiden går ut.

 

Da instruktøren sto klar med fjernkontrollen til klokka og startet nedtellingen var jeg nesten så nervøs at jeg kald svetta. Bipp, bipp, bipp og der var vi i gang, og min lagkamerat startet. Heldigvis følte jeg at de første rundene gikk greit, men etter hvert begynte det å tette seg i lunger, og jeg begynte å bli skikkelig sliten og sur i beina. Etter noe som føltes som en evighet ropte instruktøren at vi hadde runda halvveis. Da formelig hørte du engasjementet letta, og folk heia og oppmuntra hverandre, for da nærmet vi oss jo i det minste slutten. Kan ikke helt si at jeg hørte akkurat hva folk sa, siden jeg var så sliten at jeg så i kryss, men hørte tydelig at det var heiing og klapping. Noen ganger var jeg så sliten at jeg bare ville tippe over ende og gi meg, men da var instruktøren der og heiet meg videre. Utrolig hvor mye man kan klare å grave fram da, pluss at lagkameraten min var kjempe flink til å rose meg hver gang jeg kom inn til bytting. Kjenner nå nesten et stikk av dårlig samvittighet fordi jeg var så sliten når vi holdt på at jeg helt glemte vekk å heie på han. Heldigvis fikk vi stadig oppdateringer om hvor lenge som var igjen, og vi nærmet oss 0. Da vi var ferdige var jeg helt gåen. La meg rett ut og prøvde å få igjen pusten, men føltes som lungene sto i flammer og jeg pesa som en stranda hval. Da jeg lå der og prøvde å finne meg selv igjen, sier damen som var på laget ved siden av meg: ?Kjempe bra jobba i dag?. Noe så utrolig hyggelig å få høre av en person man ikke kjenner. Blei sååå glad for det, og takket pent og skrøyt av henne også.

 

Jeg er så imponert og takknemlig for at jeg kunne dele en lørdagsformiddag med nesten bare ukjente, så utrolig flotte mennesker, som tar deg i mot med åpne armer og behandler deg som en av gjengen.

 

Crossfit er kjempe god stemning, man heier på hverandre og man har det veldig moro sammen. Så gleder meg til å neste gang jeg kan delta på en ny WOD, for dette kommer jeg til å fortsette med.

 

På 20 minutter rakk vi forresten å komme gjennom 27 runder. =)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn

Linn

26, Re

Jeg heter Linn og bor i Vivestad sammen med kjæresten min, tre pusekatter og to akvarium med fisk. Her bor vi i et lite fint hus på en bondegård. Jeg er veldig glad i dyr, og tidligere rei jeg to timer i uka på Hof Rideskole. Jeg går hjemme på AAP og har vært hjemmeværende i over to år, pga fibromyalgi og utmattelse. Etter å ha vært gjennom en masse legebesøk, tester og kostholdstips, og mye FRUSTRASJON, fant jeg ut at jeg ville prøve meg på blogg og dele mine erfaringer og kanskje hjelpe andre i samme situasjon. Eller at jeg kan dele livshendelser og fritidssysler som kan inspirere eller skape glede. =) Så da håper jeg du liker bloggen min, og hvis det skulle være noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende meg en mail på linnt10@gmail.com. =)

Kategorier

Arkiv

hits